Norvegia - Lofoten - 12 august 2023

Insulele Lofoten, aflate în Norvegia la 68° latitudine nordică, sunt o destinaţie specială pentru orice pasionat de călătorii şi fotografie. O combinaţie aparte de munte şi coastă, de plaje cu nisip alb şi vârfuri impunătoare, de tradiţie şi modern, de vreme capricioasă şi momente spectaculoase de lumină, aceste locuri trebuie văzute măcar o dată în viaţă.

1490 / persoana

Norvegia - Tromsø - 2 septembrie 2023

Aurore, peisaje superbe, culori de toamnă – toate la temperaturi plăcute: ce poate fi mai fain! Situat la o latitudine nordică de peste 69°, adică la peste 350 km nord de Cercul Polar, Tromsø este o locație perfectă pentru asta, iar peisajele și natura pe care le are în jur vor fi cadrul ideal pentru a surprinde aceste momente.

1490 / persoana

Canada - Banff - 23 septembrie 2023

În toamna lui 2023, vom merge în Canada și vom vizita celebrul Parc Național Banff și împrejurimile lui. Peisaje montane inegalabile, multe lacuri glaciare cu reflexii superbe, culori de toamnă, răsărituri, apusuri, cețuri…și poate puțina auroră 🙂 Ce poate fi mai frumos?

3000 / persoana

Irlanda de Nord - 7 Aprilie 2024

Coasta Irlandei de Nord, deși extrem de inedită și fotogenică, este încă o destinație neexplorată la adevăratul ei potențial. Coloanele de bazalt de la Giant’s Causeway vor fi principala noastră țintă, însă vom mai trece pe la vreo 2 castele vechi si frumoase, vom vedea aleea fagilor seculari – Dark Hedges – și falezele impresionante de la Ballintoy și White Rocks.

1290 / persoana

Namibia - 27 aprilie 2024

Animale sălbatice, munți, dune de nisip, ocean, copaci uscați și vii, cer de noapte senzațional – toate acestea și mult mai multe, într-un tur special, alături de Gianluca D’Amico. Vom călători mult, în două 4×4-uri speciale de safari (fiecare cu loc pentru 6 participanți plus șofer) și ne vom caza în interiorul parcurilor naturale, pentru a beneficia totdeauna de cea mai bună lumină.

3500 / persoana

Scoția - 25 Mai 2024

Scoția, tărâmul munților bătrâni și al castelelor – o destinație pe bucket-list-ul oricărui fotograf, plină de șarm, atmosferă, lumina perfectă pentru fotografie…și vreme capricioasă.

1390 / persoana